arrest a madrid

La policia espanyola deté un fugitiu que havia buscat a Andorra

És un conegut lladre que va escapar de la presó

La fotografia del detingut.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia espanyola va detenir dijous a la localitat madrilenya de Navalcarnero Luis Martínez Calleja, un conegut lladre especialista en allunatges, que es trobava desaparegut des del 2014, quan es va fugar de la presó també madrilenya d’Alcalá Meco. La recerca de Martínez Calleja va sortir de les fronteres espanyoles i el Principat va ser un dels llocs on se’l va buscar, segons informaven mitjans espanyols. També hi va haver recerques a França, Portugal o el Marroc.

Martínez Calleja és el segon detingut de la llista dels deu fugitius més buscats d’Espanya que fa una setmana va difondre la policia de l’Estat veí del sud. Fonts policials citades per mitjans veïns van apuntar que el fugitiu tenia vuit ordres de detenció i dues d’ingrés a presó. L’home s’havia escapat de la presó madrilenya d’Alcalá Meco el 9 de març del 2014 aprofitant un trasllat a l’hospital i es trobava en parador desconegut des de llavors fins dijous, quan va ser interceptat en una finca familiar.

És el segon detingut des que la policia va llançar una campanya el 30 de maig passat demanant col·laboració ciutadana. Manuel B. M., considerat el falsificador de moneda més gran a Espanya, va ser el primer capturat de la llista, tan sols 48 hores després de la publicació, gràcies a la informació d’un ciutadà.

tracking