El temps

Les temperatures superen els 30 graus

Meteorologia ha activat l'avís groc per ruixats intensos demà a la tarda

Temperatures registrades aquesta tardaMeteo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'increment de temperatures que ha anunciat aquest matí Meteorologia s'ha concretat pels volts de les dues de la tarda amb màximes per sobre dels 30 graus a les zones baixes del Principat i registres de 31 graus al punt de control de Sant Julià. L'ascens dels termòmetres portarà màxima de 34 dilluns, tot i que refrescarà a les tardes per les precipitacions.

La previsió indica que l'anticicló afectarà el Principat generant una estabilitat atmosfèrica que serà transitòria perquè la massa càlida afavorirà la formació de tempestes a partir de dissabte a la tarda. El servei meteorològic ha activat l'avís groc pels ruixats intensos previstos per a demà "sobretot durant la segona meitat de la tarda i al vespre" i alerta que l'activitat tempestuosa pot persistir diumenge i dilluns a la tarda, el quelimitarà l'augment de les temperatures.

Les màximes previstes per avui són de 30 graus, demà pujaran fins als 32 graus, el termòmetres arribaran als 33 graus diumenge i dilluns serà el dia de més calor amb 34 graus, segons la previsió publicada aquest matí. El servei de Meteorologia anuncia que les temperatures baixaran dimarts, amb màximes de 29 graus, i no hi haurà pluges. L'episodi de calor es repetirà a finals de la setmana vinent per assolir els 35 graus dissabte i diumenge.

Avís per les tempestes intenses de demà a la tarda

tracking