x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
33a Trobada empresarial al Pirineu

El govern espanyol millorarà l'accés a l'aeroport de la Seu

La ministra de Transport espanyola, Raquel Sánchez, ha anunciat que aviat es licitaran les obres de la rotonda a Montferrer
Foto de grup durant la cloenda de la 33a Trobada Empresarial al Pirineu

Foto de grup durant la cloenda de la 33a Trobada Empresarial al Pirineu

Foto de grup durant la cloenda de la 33a Trobada Empresarial al Pirineu

Cynthia Sans
Actualitzada 10/06/2022 a les 21:31
El govern espanyol millorarà l'accés a l'aeroport d'Andorra-la Seu a partir de la col·locació de senyalització i amb la propera licitació de les obres a la rotonda a Montferrer a l'N-260, segons ha informat la ministra de Transport espanyola, Raquel Sánchez, en la cloenda de la 33a Trobada Empresarial al Pirineu. Sánchez ha concretat que la licitació s'obrirà a l'estiu, ja que amb l'obertura de l'aeroport la rotonda "s'ha fet més necessària que mai".

La ministra espanyola s'ha reunit avui amb el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, per abordar diversos punts d'interès, el més rellevant la cooperació entre ambdós Estats per abordar els vols regulars entre Andorra-la Seu i Barajas. En aquest sentit, Gallardo ha fet èmfasi de la necessitat que l'aeroport andorrà compti amb un punt duaner propi que permeti l'arribada de turistes de fora de l'espai Schengen.
 

Cloenda de la trobada empresarial
Gallardo ha participat en l'acte de cloenda de la trobada empresarial celebrada aquesta setmana a la Seu d'Urgell i que ha comptat amb més 600 assistents. En la seva intervenció, el ministre ha apuntat que "la pandèmia ha accelerat la necessitat que sector públic i privat innovin en clau de sostenibilitat". Així, el titular de Presidència ha exposat els avenços que s'han produït darrerament en el disseny d'un marc normatiu que fomenti el clima empresarial "propici per a la diversificació", i ha posat com a exemple la creació d'Andorra Business i l'impuls per instal·lar al Principat una zona franca comercial i de custòdia de valors. 


Tanmateix, el ministre ha recordat que "per tal d'impulsar la zona, cal fer-ho de manera conjunta amb els veïns". Per això ha donat les gràcies a la col·laboració "estreta" entre el Govern andorrà, la generalitat i el govern d'Espanya, "que han fet realitat el llançament de noves rutes a l'aeroport d'Andorra-la Seu d'Urgell", "una infraestructura tan beneficiosa per a tot el Pirineu, que atrau turistes i afavoreix negocis". 
Etiquetes
  • #2 En serio?
    (10/06/22 23:54)

    Una rotonda? 

    Con eso ya está todo solucionado? 

    Es de risa 

    Respondre
  • #1 Rotonda
    (10/06/22 21:24)

    Fa anys que es reclama pel veinat per un tema de seguretat.
    Ara per l'aeroport la faran de pressa i corrents? A Catalunya s'inverteix el 35% del pressupostat per el estado español.
    Segurament la faran quan Andorra ja tingui aeroport.....

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts