x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Concurs

Divuit premiats als Premis Literaris de Sant Jordi

Gairebé 700 obres s'han presentat en els XL Premis Literaris Sant Jordi 2022 de l'ambaixada espanyola i el col·legi María Moliner
Acte de lliurament de la XL edició dels Premis Sant Jordi 2022

Acte de lliurament de la XL edició dels Premis Sant Jordi 2022

Acte de lliurament de la XL edició dels Premis Sant Jordi 2022

SFGA/JAViladot
Actualitzada 10/06/2022 a les 13:19
La conselleria d'Educació de l'ambaixada d'Espanya a Andorra i el col·legi espanyol María Moliner van fer entrega ahir a la tarda dels Premis Sant Jordi, on hi han participat 695 obres, segons apunten en nota de premsa. Enguany, a diferència d'altres anys, s'ha fet una preselecció a cada centre educatiu, fet que ha fet augmentar la participació en un 213%.

El jurat va atorgar divuit premis literaris i un d'il·lustració, entregat a l'alumna de 4t d'ESO del María Moliner, Lucía Guzmán. Els col·legis que van obtenir un major nombre de premis van ser el María Moliner, amb set distincions, i el Sant Ermengol, que en van rebre cinc. En la categoria poesia -15, van ser premiats Anna García i Ignasi Mañaricua, amb un segon premi i un accèssit, mentre que en la categoria +15 la guanyadora va ser Sophia Antonella, Àlex Orana va ser segon i Esther Llobet va rebre l'accèssit. En narrativa -15, Laia Martínez va guanyar el primer premi, Izan García el segon, i Laia Iranzo va rebre un accèssit, mentre que el +15 la guanyadora va ser Lucía Guzmán, en segon lloc María Martínez, i l'accèssit el va rebre Alex Pérez. En la categoria de teatre +15, el primer premi el va guanyar Èric Prat, i el segon Mónica Acevedo. Finalment, en assaig, Al·legra Esteve va ser la guanyadora i Judit Marqués va quedar segona. Els premis especials se'ls van endur Ana Raquel Vieira en llengua portuguesa, Sofía Pemartín en llengua anglesa i Laia Martínez en llengua francesa.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts