CULTURA

El documental Mr. Hand Solo es projectarà a la Setmana de cinema iberoamericà a Viena

El film que explica la història de David Aguilar es podrà veure el 10 de juny al Palais Wiener von Welten

'Hand Solo' a Hong KongIMMINENT PRODUCCIONS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Iberoamericà de Viena (CIAW) organitza la Setmana de cinema iberoamericà del 7 al 14 de juny del 2022 amb projeccions de pel·lícules recents provinents dels països integrants del club, segons informa Govern en un comunicat. Així, Andorra presenta Mr. Hand Solo, el documental d’Héctor Romance que explica la història del jove andorrà David Aguilar amb la construcció de la seva pròtesi amb peces de Lego, que es projectarà el 10 de juny a les 18 h al Palais Wiener von Welten, seu de l’Instituto Cervantes de Viena.

L'esdeveniment, és el resultat del treball conjuntentre les 22

ambaixades d’Amèrica llatina, Andorra, Portugal, Espanya i el Instituto Cervantes que formen el Club Iberoamericà Viena (CIAW). En aquest sentit, l'Ambaixada d’Andorra a Àustria i Alemanya, en col·laboració amb el Ministeri de Cultura i Esports, han impulsat aquest projecte en el marc de les accions de diplomàcia cultural del Govern d’Andorra.

L’objectiu del festival de cinema iberoamericà és despertar la curiositat del públic austríac pel que fa a les produccions cinematogràfiques i els directors/-es que no són tan coneguts. Així mateix, apropa els espectadors a les històries i

l’estètica d’un conglomerat de països que comparteixen molt més que les llengües i històries comunes.

tracking