x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Tribunals

La paternitat d'un advocat obre la porta a l'ajornament del 'cas BPA'

El judici es va reprendre després d’aturar-se pel positiu de covid d’una magistrada
Una de les jornades del judici del 'cas BPA'.

Una de les jornades del judici del 'cas BPA'.

Una de les jornades del judici del 'cas BPA'.

Fernando Galindo
Actualitzada 08/06/2022 a les 12:03
El judici de la causa primera de BPA, el cas Gao Ping, es va reprendre ahir al matí després que la covid obligués, un cop més, a aturar la vista oral. Ara bé, la sessió es va recuperar amb l’absència d’un dels advocats de la defensa, que estarà de baixa per paternitat fins a final de mes. Això obre la porta, segons comentaven ahir les defenses, que el judici se suspengui novament fins que l’advocat es pugui reincorporar. És a dir, fins al juliol.

La vista, que va quedar congelada la setmana passada pel positiu en covid d’una magistrada del Tribunal de Corts, va continuar ahir al matí amb l’interrogatori de l’exdirectiu de Banca Privada d’Andorra Santiago de Rosselló al mateix punt on es va deixar. L’acusat va respondre a les preguntes del seu lletrat, gran part de les quals es van centrar en la pràctica d’auditoria externa de BPA que durant anys van dur a terme les companyies Deloitte i KPMG.

Les previsions són que l’inter­rogatori a De Rosselló per part del seu lletrat acabi demà. A partir d’aquí, el fiscal anunciarà qui és el següent acusat a ser interrogat. Com que el torn de De Rosselló s’està acabant, el lletrat de baixa per paternitat va traspassar els seus poders a una altra defensa. Ara bé, és possible que vulgui ser present de cara al següent interrogatori i que, per tant, la vista oral s’ajorni fins que es reincorpori.

El judici del cas BPA ha viscut diversos ajornament des que es va iniciar, el gener del 2018. La darrera suspensió es va produir la setmana passada, quan una de les magistrades del Tribunal de Corts va donar positiu en covid. De gener a maig també es va pausar perquè l’advocat Josep Anton Silvestre va renunciar a portar la defensa de sis dels acusats, al·legant no tenir forces.
Etiquetes
  • #2 XIKI
    (08/06/22 16:08)

    Cada vegada que Hi anem, cobrem .
    Si es retrassa seguirem tenin feina mes endavant

    Respondre
  • #1 Ciutadana
    (08/06/22 08:16)

    El conte que mai acaba!!
    Molt en serio no s'ho prenen.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts