Demanda judicial contra la contractació del servei cardiovascular del SAAS

La parapública va adjudicar el servei d'intervencionisme a l'Institut Cardiovascular d'Andorra 2021

Hospital Nostra Senyora de MeritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Tribunal de Batlles de la secció administrativa ha admès a tràmit la demanda presentada contra el SAAS per l'adjudicació del concurs públic internacional del servei d'intervencionisme cardiovascular, segons publica el BOPA aquest matí. La causa judicial es concreta contra la resolució del SAAS del 16 de març passat desestimant el recurs presentat contra l'adjudicació que havia fet el 4 de novembre del 2021. La Batllia cita a totes les persones que tinguin interès directe per presentar-se com adherents a la demanda admesa amb data del 25 d'abril passat.

El consell directiu del SAAS va adjudicar el servei d'intevencionisme cardiovascular de l'hospital el 4 de novembre de l'any passat a l'Institut Cardiovascular d'Andorra 2021. L'acord es va fer de manera mensual fins que es va aprovar el pressupost del 2022 i llavors va quedar prorrogat fins al 31 de desembre del 2022, "prorrogable anualment, previ acord del consell directiu, fins a un màxim de 6 anys des de la data d’inici del contracte", segons figurava a l'edicte d'adjudicació.

La contractació fixava com a preus dels tractaments el pagament de 1.500 euros per una coronariografia diagnòstica; 4.500 euros per la coronariografia terapèutica o angioplastia; 1.900 euros per un estudi electrofisiològic; 5.200 euros per una ablació per radiofreqüència i 1.200 euros per la implantació d'un marcapassos, segons detallava l'edicte.

tracking