REPORTATGE

Policies multats

El servei de circulació de la capital va sancionar dos vehicles policials estacionats a l’exterior de la Batllia.

L'espai reservat per a la policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A l’exterior de la seu de la Justícia llueix un senyal ben visible que indica que l’espai està reservat per a les dotacions de la policia que de manera freqüent han d’acudir a la Batllia per acompanyar acusats o garantir més seguretat. I tot arran d’un conflicte que agents del cos van tenir amb el servei de circulació d’Andorra la Vella quan els vehicles policials van ser sancionats per estacionament en un lloc no permès, concretament a l’exterior de l’edifici judicial.

Ningú podrà negar que els agents del comú van fer la seva feina amb zel, excessiu a parer dels policies, que van acudir per controlar la represa del judici de la causa primera de BPA, a principi del mes passat. La policia es queixa que estaven fent un servei i que no disposen d’un lloc a l’exterior per aparcar els dos vehicles. I no eren precisament agents rasos els que es van veure sorpresos pel tiquet sancionadors dels urbans, sinó que eren un comissari, un sergent major i l’inspector de seguretat ciutadana. Òbviament la sorpresa va ser majúscula i les fonts no han pogut precisar si hi ha hagut algun contacte entre responsables de la policia i del comú de la capital.

No és d’estranyar que des d’aquest conflicte puntual entre ambdós cossos, la Batllia ja disposi d’un espai exclusiu per als cotxes de la policia. “Un fet criticable és aparcar malament per fer un cafè, però si s’està fent una feina i no hi ha un espai per deixar els vehicles, multar-los pot ser legal però no ho veiem gaire normal”, apunta un agent.

tracking