x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

El PS denuncia la falta de diàleg amb Govern

L'oposició no donarà suport al projecte de llei per millorar el poder adquisitiu de la població
 
Pere López i Susanna Vela durant la compareixença

Pere López i Susanna Vela durant la compareixença

Pere López i Susanna Vela durant la compareixença

Emma Coll
Actualitzada 07/06/2022 a les 20:09
El Partit Socialdemòcrata denuncia, un cop més, la falta de diàleg amb Govern. En concret, lamenta que l'executiu hagi entrat el projecte de llei de mesures per millorar el poder adquisitiu de la ciutadania sense haver-lo debatut amb l'oposició.
 
El PS ha recordat que dijous passat va presentar dos paquets d'esmenes amb mesures per incrementar els salaris i solucionar el problema de l'habitatge. Ara bé, critiquen que, finalment, Govern únicament ha inclòs una de les seves propostes: que l'impost sobre els habitatges buits sigui finalista. Des de l'oposició, Susanna Vela ha manifestat que el partit està "decebut" per la manca de diàleg polític i social i s'ha mostrat indignada perquè avui han rebut el document final sense que Govern els hagi donat un feedback de les esmenes.
 
No donaran suport al projecte de llei
El PS considera que el projecte de llei per millorar el poder adquisitiu de la població no ofereix solucions als problemes reals que afronta al país -l'habitatge i els salaris- i, per aquest motiu, "difícilment li podrem donar suport" ha manifestat el president del partit, Pere López.

Sánchez demana per la coordinació del SAD
El conseller general socialdemòcrata, Carles Sánchez, ha entrat avui a Sindicatura una bateria de preguntes escrites sobre el Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) i el Servei d’Envelliment i Salut amb la finalitat de fer seguiment de l’activitat del SAD i de conèixer quina és la coordinació que hi ha entre ambdós serveis, segons ha informat el partit socialdemòcrata en un comunicat. Així, el conseller ha demanat el nombre de treballadors i d’usuaris que té el Servei d’Atenció Domiciliària i el percentatge de persones que han estat derivades per la Comissió de Valoració Sociosanitària (Covass), així com pel Servei d’Envelliment i Salut.


Sánchez ha preguntat per "l'articulació" entre ells i quin és l'òrgan supervisor del correcte funcionament, així com saber si s'han rebut queixes per les deficiències en el funcionament dels serveis i de la Comissió d’Avaluació i quin percentatge d’usuaris avaluats per la Covass s’han derivat a centres sociosanitaris. Entre la bateria de preguntes, el PS recorda que també s'ha sol·licitat per la xifra d’usuaris al nou SAD Avançat i pel percentatge de persones que han optat per aquesta modalitat.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts