x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Premi Coca-Cola

Premi per als millors relats breus dels centres educatius

Els guanyadors han estat Eric Sinfreu en llengua catalana, Anaïs Amorim en llengua castellana i Alícia Navarro en llengua francesa
Premi Coca-Cola

Premi Coca-Cola

Entrega del 14è Premi Coca-Cola de relat breu d'Andorra

SFGA/JAViladot
Actualitzada 26/05/2022 a les 20:03
La ministra d'Educació Ester Vilarrubla ha fet entrega aquesta tarda dels guardons del 14è Premi Coca-Cola als millors relats breus dels alumnes de 14 anys de tots els centres educatius del país.

La primera fase del concurs va comptar amb la participació de 800 alumnes de segon curs de Segona Ensenyança, o equivalents a segon d'ESO i 4ème. En la fase final han estat premiats vuit estudiants. En llengua catalana, el guanyador ha estat Eric Sinfreu Leal, del Lycée Comte de Foix; el segon premi ha estat per Ramón Lladós Ribera, del col·legi Sagrada Família, i el tercer lloc l'ha ocupat Martí Sansa Avilés, del Lycée Comte de Foix. En llengua castellana ha guanyat Anaïs Amorim, de l'escola andorrana de segona ensenyança d'Ordino; en segon lloc, ha quedat Biel Molina, de l'escola andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma, i el tercer premi se l'ha emportat Arnau Alcazar, del col·legi Sant Ermengol. Finalment, en llengua francesa, Alícia Navarro, mentre que el segon premi ha estat per Luca Cereghini, ambdós de l'escola andorrana de segona ensenyança d'Ordino.

Els guanyadors han rebut com a obsequi una tauleta electrònica, els segons classificats una impressora i els tercers una càmera de fotos. L'acte d'entrega de premis ha inclòs una actuació musical dels alumnes de l'escola de música L'espai de música moderna.

El concurs està impulsat per l'empresa Coca-Cola European Partners i la distribuïdora andorrana DISAND i compta amb la col·laboració del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts