rEPORTATGE

Els pneumàtics de la discòrdia

El tribunal de Corts jutja la disputa d’una exparella per quatre rodes. L’home acusa la dona d’haver-se’n apropiat de forma indeguda.

Corts jutja una disputa de parella.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les relacions sentimentals poden acabar de la forma més inesperada. En aquest cas, ha estat a la Batllia. El motiu: quatre pneumàtics desapareguts i dues versions oposades. Ell acusa la seva exparella d’haver-se’n apropiat de forma indeguda. Ella assegura haver-los tornat al seu propietari. Aquesta va ser la disputa que va jutjar ahir el Tribunal de Corts.

Els fets es remunten al 24 de desembre del 2019, quan la parella va posar el punt final a la relació durant una visita a Solsona. L’home, que feia un parell de mesos que s’havia instal·lat a casa de la dona, va agafar el cotxe i se’n va tornar a Andorra. El primer que va fer va ser anar a casa de l’exparella per recuperar algunes pertinences i hi va deixar les claus. Abans, però, es va endur els regals del pare Noel de sota l’arbre de Nadal. En canvi, es va deixar una moto de trial i unes llandes que guardava al traster –d’on no tenia clau– que, segons va assegurar, estan taxades en 3.000 euros. Després de la ruptura, ella va admetre haver-lo amenaçat de vendre-ho tot perquè “estava molt enfadada, però no tenia la intenció de vendre res”. A partir d’aquí, les versions comencen a allunyar-se.

La dona assegura que, uns dies després, quan l’home va tornar a recuperar algunes coses del fill que s’havia descuidat al pis, com ara l’iPad, va aprofitar per endur-se les llandes. La moto, en canvi, la va deixar perquè no li cabia al cotxe. Per la seva banda, l’home no recorda quan va ser, però admet haver rebut l’iPad. El que sí que té clar és que no es va endur les rodes i va explicar que inclús les ha buscat per Wallapop.

En un moment donat, l’home va optar per trucar a la policia perquè anés a recuperar la moto de trial. Els agents van recollir el vehicle del traster de la dona que, segons van apuntar, va tenir una actitud col·laborativa en tot moment. A més, els agents van declarar a Corts que no se’ls va mencionar que haguessin de recuperar quatre pneumàtics.

A partir d’aquí, l’home va denunciar l’exparella, a qui acusa d’haver-se quedat les rodes. Ella assegura que “té molt morro i vol viure del conte”. Una companya de feina va testificar que, després de la ruptura, el senyor li va dir que la denunciaria, “que li demanaria 3.000 euros per apropiar-se de les llantes i que ens fotríem una bona farra”.

tracking