La sala de Corts.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Era una nit de festa que ja arribava a la fi quan, de cop i volta, sense veure’l venir, un puny va caure del cel per impactar a la seva cara. Atordit, es va desequilibrar i, en el trajecte d’aterratge, el seu rostre va ser objectiu d’un altre impacte. Aquesta vegada, d’una puntada de peu. Les conseqüències van ser un hematoma a l’ull i una dent trencada.

“He posat la denúncia perquè em sento agredit sense culpa per un senyor a qui ni conec”, va declarar ahir davant del Tribunal de Corts la persona estomacada la nit del 5 de gener del 2019 a la porta d’un club de la capital. L’agredit va admetre no haver reconegut qui li etzibava el cop en un primer moment, però que després va veure l’agressor fugir corrent i que el va fotografiar per poder-lo identificar.

El noi a qui s’acusa dels fets va assegurar no haver tingut cap conflicte aquella nit. De fet, va sostenir que és una persona pacífica que mai es posa en embolics. Els seus col·legues, que es van presentar en condició de testimonis, van coincidir a explicar que el seu amic no va agredir ningú. Inclús van declarar no tenir constància que mai hagués estat implicat en cap baralla.

Ara bé, el fiscal va recordar que l’acusat ja tenia experiència a estomacar i que, anteriorment, havia estat condemnat per agredir una persona.

El fiscal va considerar provats els fets i va demanar vuit mesos de presó condicional per un delicte major de lesions doloses i més de 3.000 euros de multa.

tracking