detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va donar per acabada ahir la recerca de l’home de 81 anys, Robert Jubillar Pérez, que va ser considerat desaparegut el divendres a la parròquia d’Encamp. Segons informen fonts policials, l’home hauria adquirit un bitllet d’autobús per viatjar fins a Espanya, concretament a la localitat catalana de Tarragona, on sembla que es podria trobar actualment.

L’avís de desaparició es va publicar el divendres al migdia, després que a les 10 del matí un veí informés que desconeixia la ubicació del padrí de 81 anys des de feia “un parell de dies”. El veí d’Encamp, zona on resideix Jubillar, va indicar que feia dies que no el veia pels llocs que el padrí solia freqüentar. Per aquesta raó, la policia va activar l’avís de desaparició, fent una crida a la ciutadania perquè informés de “qualsevol dada d’interès” al cos policial.

Finalment, ha quedat tot en un ensurt, ja que ahir al matí les mateixes fonts van informar que s’havia constatat que Robert Jubillar Pérez hauria adquirit, entre dimecres i dijous, un bitllet d’autobús a una companyia de transport de passatgers internacional per a viatjar fins a la ciutat de Tarragona.

La policia ha aturat la seva recerca al Principat però, tot i això, ha mantingut l’alerta activada a les xarxes socials i a la seva pàgina web, a l’espera de donar-la per tancada quan es comprovi “la seva presència a Catalunya i el seu estat de salut”.

tracking