a andorra a la vella

Un incident de trànsit acaba amb dos joves detinguts

El conductor, per donar positiu, i l’acompanyant, per aldarulls

Un dels joves en el moment de ser detingut.A. M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos joves van ser detinguts pels volts de les tres de la tarda d’ahir per la policia al carrer Roger Bernat III d’Andorra la Vella després que els agents van ser requerits per un incident de trànsit. El conductor d’un vehicle va ser arrestat per donar positiu en el control d’alcoholèmia i l’acompanyant per enfrontar-se amb els agents, segons van explicar al Diari fonts de la policia.

La intervenció del cos de seguretat es va produir perquè els joves circulaven en el vehicle i van voler entrar per una zona en obres per la qual no es podia transitar. En aturar-se per no poder avançar van col·lapsar el trànsit i els veïns van avisar els agents perquè els joves demanaven que els deixessin passar cap al carrer Callaueta, segons van relatar testimonis dels fets.

La patrulla de la policia va trobar que el copilot del cotxe, amb matrícula d’Andorra, estava desmaiat i van avisar els serveis sanitaris d’emergència perquè el poguessin atendre. Quan el jove es va despertar es va mostrar molt agressiu amb els agents i es va enfrontar als policies, fins que van poder immobilitzar-lo i detenir per un delicte d’injúries i resistència als agents. Després va ser arrestat el conductor del vehicle per donar positiu en el control d’alcoholèmia al qual va ser sotmès. Els agents van fer un escorcoll del cotxe.

Al lloc dels fets es van desplaçar dues patrulles de policia, una ambulància i agents de circulació d’Andorra la Vella.

tracking