CULTURA

Un llibre sobre el procés de dol

L'obra 'Sempre Junts' de la presidenta de l’Associació Marc G.G. (Ajuda mútua davant la pèrdua), Rosa Galobardes, ja està disponible a totes les llibreries

Rosa Galobardes durant la presentació a Escaldes-EngordanyRosa Galobardes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta de l’Associació Marc G.G. (Ajuda mútua davant la pèrdua), Rosa Galobardes,va presentar ahir dijous19 de maig a la Sala Prat del Roure a Escaldes-Engordany, 'Sempre Junts', un llibre en el qual transmet com ha viscut el procés de dol a partir del moment que va morir el seu fill Marc en un accident de trànsit ara fa 11 anys. L'autora conclou que la presentació va ser "un èxit amb més de 140 assistents".

L'obra ja disponible a totes les llibreries,segons va explicar la mateixa autora al Diari, està dividida per capítols i inclou sis pròlegs. En ella, per exemple, explica com Rosa Galobardes va acompanyar el seu fill a l’institut i com, unes hores abans que morís, li va explicar que era el dia més feliç de la seva vida perquè havia tret un deu en matemàtiques. El llibre també compta amb la participació del seu home, del seu altre fill, Àlex i dels companys de classe.

tracking