x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Turisme

El Cirque du Soleil ven el 60% de les entrades la primera setmana

El ministre Torres preveu “un estiu força bo, amb ocupacions similars a les de l’hivern”
El Cirque du Soleil ven el 60% de les entrades la primera setmana

El Cirque du Soleil ven el 60% de les entrades la primera setmana

El Cirque du Soleil ven el 60% de les entrades la primera setmana

Actualitzada 20/05/2022 a les 12:01
El ministre de Turisme, Jordi Torres, va preveure ahir “una bona temporada d’estiu” per al sector hoteler i de la restauració. De fet, un dels principals actius per al turisme durant el període d’estiu és l’espectacle del Cirque du Soleil que, segons va explicar el ministre, ja ha venut el 60% de les entrades que es van començar a comercialitzar a principi de setmana. Això suposa que de les 110.000 entrades disponibles (unes 5.000 per funció) ja se n’han venut prop de 66.000. A més, Torres va assegurar que “hi ha molt bona acceptació i els grups hotelers estan satisfets, així que preveiem poder tenir un espectacle del Cirque du Soleil com els d’abans de la pandèmia”.
Més enllà del turisme vinculat a la companyia de circ, el titular de la cartera de Turisme va remarcar que la previsió del sector és “tenir unes ocupacions similars a les de l’hivern, així que parlem d’un bon estiu”.


EL MULTIFUNCIONAL

El ministre es va referir al projecte del multifuncional, sobre el qual va dir que “és un projecte en el qual estem treballant; estem estudiant les dues opcions que hi ha perquè en un projecte d’aquesta magnitud no podem fer passes en fals”. En aquest sentit, Torres va explicar que “s’està realitzant una tasca molt tècnica per veure on es pot encabir i per això penso que ha de ser un projecte molt ben treballat i sobre el qual no es poden tirar pals a l’aigua”.
La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, es va referir ahir al projecte i va assegurar que “ara que sabem que cap al Comunal i que aquest terreny és pròxim al centre d’Andorra la Vella, ens agradaria que es fes allà”.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts