Liberals treballa en les causes que permetin delegar el vot a les primàries

L’executiva confeccionarà una llista dels motius que ho justifiquin

L'executiva liberal celebrada dimarts a la nit.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’executiva nacional de Liberals d’Andorra va dedicar la major part de la llarga reunió –que va durar dimarts a la nit gairebé cinc hores– a debatre sobre els casos que poden servir per justificar la delegació del vot. Durant més de tres hores els membres del màxim òrgan del partit van intentar posar-se d’acord i al final es va decidir elaborar una llista que serveixi de referència per delegar el vot per assegurar “el joc net”, segons van comentar ahir fonts del partit.

La discussió va estar motivada perquè durant la recollida d’avals per al procés de primàries alguns militants van denunciar que es va produir un excés de vots delegats perquè es va fer una feina molts definida per aconseguir suports per a un dels candidats. La idea inicial és que quan el motiu de la delegació no figuri en els casos admesos pel partit, s’hagi de presentar un document signat per part de l’afiliat.

A l’executiva va sobtar l’absència del president, Jordi Gallardo, en una reunió que es preveia tensa i transcendental, encara que les fonts van reiterar que hi va haver molt debat però en un marc de cordialitat. Part del partit considera que un president no es pot “permetre certes llicències com no anar a l’executiva”.

tracking