x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Festival

Escaldes recupera el Festival de jazz després de 18 anys

El famós contrabaixista nord-americà Ron Carter serà el cap de cartell d’aquesta edició, que tindrà lloc del 30 de juny al 6 de juliol
Escaldes recupera el Festival de jazz després de 18 anys

Escaldes recupera el Festival de jazz després de 18 anys

Escaldes recupera el Festival de jazz després de 18 anys

Actualitzada 18/05/2022 a les 12:07
Escaldes recupera el Festival internacional de jazz. El reconegut contrabaixista nord-americà Ron Carter, el pianista Marco Mezquida i la cantant Sílvia Pérez Cruz seran els caps de cartell d’aquesta 38a edició, que tindrà lloc del 30 de juny al 6 de juliol a diversos espais d’Escaldes-Engordany, segons van anunciar els organitzadors ahir al matí durant la presentació del certamen. “Volem tornar a posar Escaldes i Andorra al mapa dels festivals que es fan a Europa”, va assegurar el cònsol menor, Quim Dolsa, qui va destacar que es trobava aturat des de l’any 2004.El festival, que de fet va néixer l’any 1985 i va comptar amb la presència dels màxims exponents internacionals del gènere durant els anys que va estar actiu, s’ha dissenyat enguany per arribar al màxim de públic a través de diversos estils musicals i diferents formats de concert. Els artistes més destacats actuaran a la sala del Prat del Roure. A més, l’esdeveniment també comptarà amb vuit concerts de jazz al carrer amb grups com Joan Chamorro Trio & Èlia Bastida o Liceu Jazz grup, un esmorzar musical al parc de la Mola a càrrec de Jamais deux sans Trois, un pícnic als jardins del Prat del Roure amb Hysteriofunk & l’ONCA i tres jam sessions al vestíbul de la sala del Prat del Roure amb músics que actuaran al festival. El festival també comptarà amb un vessant educatiu a través de l’Andorra Jazz Campus, una classe magistral impartida per músics destacats.

Quant a les entrades dels concerts –que ja es poden adquirir a través del web del comú–, tenen totes un preu de 25 euros, menys el concert de Marco Mezquida, que costa deu euros.
Etiquetes
  • #1 Vista la cartellera
    (18/05/22 14:16)

    La bona voluntat s'aprecia. Però vista la cartellera, i tret de Ron Carter, estem encara a anys llum de les cartelleres de l'època del veritable Festival de Jazz d'Escaldes.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts