TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

CONFLICTE DE LÍMITS

Encarregat l'estudi tècnic per la delimitació de la frontera al planell de la Tosa

La primera reunió de la comissió mixta ha decidit posar en marxa l'estudi arran de la confrontació del parc solar

Els agents rurals van desplaçar-se al planell de la Tosa per fer l'estudi cartogràfic.AGENTS RURALS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'estudi tècnic per analitzar la delimitació entre les fronteres andorrana i espanyola al seu pas pel planell de la Tosa serà una realitat. Així s'ha decidit a la primera reunió de la comissió mixta creada amb aquesta finalitat, duta a terme fa una setmana. En aquest sentit, s'ha decidit encarregar aquest estudi per veure a quina banda de la frontera es troben les basses d'aigua per produir neu i el parc fotovoltaic.

L'ambaixador espanyol a Andorra, Àngel Ros, ha indicat aquest dijous que "la previsió és encarregar a tècnics dels instituts dels corresponents serveis cartogràfics i geogràfics dels països que facin el treball tècnic". En aquest sentit, tot i que la competència de l'afer recau sobre el Govern d'Andorra i l'Estat espanyol, Espot va acordar -durant la visita del president de la Generalitat a Andorra al febrer- "coordinar-nos" amb la Generalitat "perquè puguin,a nivell tècnic, ajudar atrobaruna solució de compromís que sigui beneficiosa per a totes les parts".

L'anàlisi es basarà en un estudi de tota la documentació que hi hagi, tant municipal com notarial, i també amb un treball de camp. Així, els tècnics hauran de fer una planificació de tot i després la comissió mixta, integrada per diversos membres designats per Espanya i el Principat, es tornarà a retrobar.

tracking