x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
rEPORTATGE

Multes en diferit

El propietari d'una autocaravana es va trobar diumenge dues sancions de cop, que van aparèixer després d’una intensa pluja i estant ell dins.
L'autocaravana aparcada a la zona verda.

L'autocaravana aparcada a la zona verda.

L'autocaravana aparcada a la zona verda.

Actualitzada 08/05/2022 a les 12:03
L‘Eduard està perplex. El cap de setmana del 23 i 24 d’abril es va dedicar a netejar la seva autocaravana –l’havia venut–, aparcada en una zona verda d’Andorra la Vella. Dissabte i diumenge es va esmerçar amb normalitat a fer una neteja a fons. Va ser un cap de setmana plujós, i per això l’Eduard es va centrar estrictament en l’interior durant les dues tardes.

La seva gran sorpresa la va rebre diumenge a les 19 hores, quan es va trobar al parabrisa dos regalets en forma de sancions, tramitades pel mateix agent de circulació per estacionament prohibit. En el plec d’al·legacions que ha presentat al comú, l’Eduard es mostra perplex. Dissabte va estar fins a les 20.25 del vespre i diumenge, a les 14 hores, tampoc va observar cap sanció. D’aquí ve la seva gran sorpresa, quan el mateix diumenge, a les 19 hores, es va trobar les dues multes al vidre davanter de l’autocaravana. En el seu escrit recorda que el dia de Sant Jordi va ploure quasi tota la jornada, i molt més a la nit, i les multes, que va deixar en possessió del comú, no estaven mullades, la tinta estava impecable i el paper no mostrava cap signe d’haver patit els efectes de l’aigua.

D’aquí l’empipada. Està convençut que l’agent no va posar la multa el mateix dissabte i diumenge va deixar les dues al parabrisa. 200 euros en total que deu al comú si no es tenen en compte les seves al·legacions. També es mostra indignat perquè la sanció és en funció de l’article 30.3: “Parar o estacionar prop de senyals de trànsit (...), generant perill per manca de visibilitat.” Respon que no és el cas, que el vehicle estava en una zona verda sense sortir del límit de les línies i sense tapar cap senyal –adjunta fotografies on es veu el carrer moll. L’Eduard considera que l’article en qüestió no es refereix a la prohibició d’autocaravanes, i recrimina al comú de la capital que aplica “la mateixa llei, una llei en la qual ni tan sols teniu una ordenança comunal que reguli el tema de les autocaravanes, fent veure que la teniu i maquillant-la amb el Codi de Circulació”. L’Eduard vol remarcar la diferència entre acampar i estacionar, i sosté que tots els senyals a les entrades de la parròquia prohibint les autocaravanes “són suposadament il·legals”. Ara espera la resposta.
Etiquetes
  • #32 Marti
    (13/05/22 15:26)

    La autocaravana es molt bonica.
    Si tingués on aparcar-la sense que em clavessin la compraria jo.

    Respondre
  • #31 pog
    (09/05/22 19:21)

    haver Andorra ha cambiado pero siempre habra gente que tiene terrenos y os dejara tener la caravana en su terreno Andorra es un pais de acogida aunque muchos que estan en el poder no lo entiendan bienvenidos

    Respondre
  • #30 Cinto
    (09/05/22 16:48)

    Els que tenim autocaravanes ens hem de buscar la vida per poder deixarles i aquest paio la deixa tot un cap de setmana i sense pagar, au vinga!
    Dema aparcare el trailer i a veure si tenen dallonses per treurel, no?

    Respondre
  • #29 Mari Pi
    (08/05/22 23:40)

    Cuando te crees impune por ir uniformado y armado apatrullando la ciudad...

    Respondre
  • #28 Codi de circulació
    (08/05/22 22:32)

    Les autocaravanes no poden estacionar en el nucli urbà.........
    Parc central.....

    Respondre
  • #27 Eduard
    (08/05/22 22:17)

    Jo va dir..
    Gràcies pel seu raonament i recolzament en el seu comentari. Hi ha més d'una persona que no sap ni tan sol de que parlo, i vull aceptar les crítiques constructives no destructives  obertament i amb tota la llibertat del món i amb respecte i no com se'm m'està criticant sense rao de ser. 

    Respondre
  • #26 Perjohan
    (08/05/22 22:07)

    Una bula de Bonifaci IV declara que les multes son pecaminoses i infames, i va amenaçar amb l'excomunió a tots els pocavergonyes que les clavin. 

    Respondre
  • #25 Eduard
    (08/05/22 21:38)

  • #24 Jo
    (08/05/22 21:36)

    Crec que el tema es que hi han dues sancions que no corresponen, no son sancions per no pagar tiquet en zona verda.

    Respondre
  • #23 eduard
    (08/05/22 21:20)

    Eduard, no hagués sigut millor pagar les dues sancions amb un descompte del 50% sabent que estaves en infracció i no tenir un minut de glòria?, doncs res, a veure que diu la resposta al teu escrit, però noi... ho veig fosc... espero que Andorra no faci com Canillo i no retiri per retirar... a pagar i cap a casa, a més, segur que ara has fet caixa venent aquest trasto...

    Respondre
Veure’n més
32
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts