operació d'envergadura

Tres arrestats en una operació per deutes entre empreses

La policia va desallotjar les oficines per fer un exhaustiu escorcoll de documentació

L'empresa es troba al costat de la rotonda de l'Espai Columba.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns de Santa Coloma –a la zona propera al Cedre– van sentir molta curiositat ahir al matí en veure una presència inusual de patrulles de policia. Era clar que hi havia una motiu perquè els vehicles policials voltessin per la zona, tot just al costat d’una important empresa dedicada a la venda de material per a la construcció.

Més avançat el matí els policies van decidir actuar i van accedir al bar Valor, just al costat del negoci i lloc de trobada per esmorzar de treballadors dels voltants. Allà els agents van procedir a detenir tres persones, les van emmanillar i se les van endur al despatx central, on encara es trobaven ahir a la nit en espera de prestar declaració davant el batlle. Dos dels detinguts són germans, els fills de la propietària de l’empresa, i el tercer, un ciutadà espanyol.

Fonts properes a la investigació van assenyalar ahir que l’operació està presumptament relacionada amb un assumpte de deutes entre empreses, però no van poder donar més detalls perquè els arrestats estaven pendents de les declaracions. Tot apunta que es tracta d’un conflicte econòmic d’important envergadura, atès el desplegament policial que es va poder apreciar.

A la tarda la policia va tornar i va obligar a desallotjar l’empresa. Pels volts de les 18 hores es va fer un exhaustiu escorcoll de les oficines, però no als magatzems, situació que fa pensar que buscaven documentació i que sabien amb força precisió de quin tipus.

El policies van arribar acompanyats del detingut espanyol. Buscaven el seu vehicle, que van trobar aparcat molt a prop de l’empresa. L’home va ser introduït a l’interior del cotxe, que portava plaques falsificades. Al maleter els policies van trobar les matrícules autèntiques. És un Citroën C-2 de color negre i ahir es desconeixia si al seu interior s’amagava algun tipus de documentació que pugui ser d’utilitat per a la investigació.

Al matí el cotxe estava al mateix lloc però va passar desapercebut. Tot fa indicar que l’home va explicar als policies on es trobava estacionat el turisme i a la tarda hi van tornar amb l’arrestat per fer la verificació.

L’escorcoll a les oficines, segons alguns testimonis, va durar força temps. Les mateixes fonts van indicar que no són inhabituals aquestes operacions en qüestions de deutes econòmics.

tracking