x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Guerra a Europa

203 ucrainesos recullen el xec solidari del Club Internacional

L'entitat ha fet la segona entrega d'ajut mensual aquest matí al Centre de Congressos d'Andorra la Vella
Dues refugiades ucraïneses recollint el seu xec solidari

Dues refugiades ucraïneses recollint el seu xec solidari

Dues refugiades ucraïneses recollint el seu xec solidari

Fernando Galindo
Actualitzada 29/04/2022 a les 15:22
Dos centenars de refugiats ucraïnesos -concretament 203- s'han apropat aquest matí al Centre de Congressos d'Andorra la Vella per a recollir el seu xec solidari ofert pel Club Internacional. Tal com ha informat el cònsol honorari d'UcraÏna Antoni Zorzano, es tracta de la segona entrega que fa l'entitat d'aquesta paga personal de 100 euros i que, a diferència de la primera, s'ha concentrat en un sol matí, de 9:30 h a 14 h. "A la Massana vam tardar dos dies perquè no ho teníem per mà. Allà, però, vam fer un registre de dades i aquesta vegada hem anat més de pressa a l'hora de fer la crida" ha relatat Zorzano. "Hem escollit Andorra la Vella perquè és un lloc cèntric i tothom pot venir directament" ha afegit. En aquest sentit, el cònsol honorari ha confirmat que hi haurà una tercera entrega d'aquests talons a finals del mes que ve o a principis del mes de juny. En total, el Club Internacional han repartit avui 20.300 euros. 
  • #4 Veritat
    (30/04/22 09:23)

    Acollir refugiats és un acte solidari, humanitari y sense dubte algo en lo que tenim que ajudar. Pero malauradament haig de dir també que veig molts refugiats d'alt nivell (que tenen els mateixos drets que tothom) i els hi estem donant diners quan veig residents que no tenen per sopar a les nits. Acollim refugiats pero també hem de cuidar la nostra població.

    Respondre
  • #3 Mar
    (30/04/22 00:54)

    Mercedes, Range Rovers, Bentley, culs grans als quals no vindria malament una mica de dieta, bona roba. De vida dolenta no serà.

    Respondre
  • #2 BMW & Mercedes
    (29/04/22 21:50)

    Jo només vec BMW & Mercedes amb matrícula ucraïnesa, aquí hiha nivell!!

    Respondre
  • #1 Miseria
    (29/04/22 17:15)

    En no res tindrem malauradament gent en situació de pobresa real (mendigs i sota el llindar de l'abastiment minim) formant part de la nostra societat.
    Desitjo el millor per aquesta pobra gent ara be cada dia em dono mes compte que l'Andorra on vivim no te res a veute amb l'Andorra on ens hen criat j crescut. Inclus els valors, l'idioma, els amics, els veïns del barri, la montanya i la neu, les compres, ha canviat.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts