Guerra a Europa

El quart comboi entrega 53 palets d'ajuda humanitària a Ucraïna

La missió ha estat una iniciativa de Pons 1845 i les aportacions materials d’altres empresaris i persones amb el suport de la Creu Roja

Creu Roja ajuda UcrainaCreu Roja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El quart comboi d'ajuda humanitària amb 33 palets de material de primera necessitat alimentària i d'higiene, a favor del poble ucraïnès, ha arribat al seu destí a la Creu Roja Polonesa aLublin, segons informa l'entitat en un comunicat. En aquesta ocasió, l'organització destaca que la missió "̈Projected'ajuda humanitària a Ucraïna-Pons 1845", ha estat una iniciativa de Pons 1845 i les aportacions materials d'altres empresaris i persones. Així, s'ha pogut dur a terme amb el suport de la Creu Roja Andorrana i els contactes amb la Creu RojaLublinitasota el vistiplau del Comitè Internacional de la Creu Roja.

L'expedició ha estat formada de voluntaris amb experiència anterior iconeixementsen cooperació d'ajuda internacional que han preparat les adquisicions necessàries per poder dur

a terme aquesta missió humanitària cap a Polònia per donar trasllat al poble ucraïnès. Així, la iniciativa ha comptat amb el suport dels treballadors de Pons 1845 i E.Leclerc–HiperAndorra que des de l'inici van bolcar-se a fer dels preparatius del material que ha arribat a destí.

L'entitat informa que des d'Andorra es va tramitar l'adquisició de 20 palets d'aigua d'un subministrador de la zona pròxima a la descàrrega i el mateix camió un cop descarregat va realitzar el transport des de l'empresa subministradora fins als magatzems habilitats de la Creu Roja Polonesa.Així, els 53 palets de necessitats bàsiques humanitàries, han sigut entregats i queden sota la tutela de la Creu Roja i el quart comboi inicia el retorn cap a Andorra.

tracking