x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
la demanda de militància

Liberals rebutja l'afiliació dels Cierco i dels seus familiars

El partit de Jordi Gallardo argumenta en una carta que la formació no ha arribat al consens suficient per acceptar la petició
Ramon i Higini Cierco.

Ramon i Higini Cierco.

Ramon i Higini Cierco.

Fernando Galindo
Actualitzada 23/04/2022 a les 14:14
L’executiva nacional ha donat resposta negativa a la petició de deu membres de la família Cierco de militar a Liberals. Més de quatre mesos han trigat els responsables del partit a contestar a aquesta petició, que ha comptat amb l’opinió desfavorable del comitè parroquial d’Andorra la Vella.

A la carta, l’executiva nacional s’adreça de forma molt concisa als sol·licitants per informar-los que els òrgans del partit no han aconseguit el consens necessari per adoptar una decisió favorable. Els dirigents afirmen que s’ha produït un intens debat fins rebutjar la petició d’afiliació de Ramon i Higini Cierco, les seves dones i la resta de familiars.

L’entrada en grup d’aquestes persones els hauria posicionat en una situació de poder per controlar l’executiva local, ja que haurien tingut la majoria pel que fa a la presa de decisions i en les votacions.

Liberals no dona cap justificació més de la negativa davant una demanda que va sorprendre i que va suposar un dilema, ja que encara que es va transmetre una posició moderada respecte a la identitat dels aspirants a militants de L’A, en realitat va posar en una situació molt incomoda el partit. Acceptar-ho hauria enrarit les relacions amb Demòcrates i fins i tot posava en perill el futur pacte per concórrer conjuntament a les eleccions generals en algunes parròquies, tenint en compte les males relacions dels Cierco amb els dirigents de DA.
Etiquetes
Veure’n més
31
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts