L'executiu ha autoritzat la residència de 225 ucraïnesos

S'han atorgat 87 ajudes per cobrir les necessitats bàsiques, 67 targetes per als centres comercials, 79 de transport públic i 54 d'Andorra Telecom

Agraïments del refugiats

Agraïments del refugiats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Govern ha rebut 240 peticions d'autoritzacions de refugiats d'Ucraïna en el marc de la llei de protecció i acollida temporal a refugiats. Un total de 225 persones ja han obtingut el permís de residència i treball al Principat, segons l'actualització que ha fet aquesta tarda la ministra EsterVilarrubla.

Vilarrublaha especificat que s'han atorgat 87 ajudes per cobrir les necessitats bàsiques, 67 targetes de prepagament per fer servir a centres comercials, 79 targetes de transport públic i 54 targetes d'AndorraTelecomper a cada nucli familiar. Pel que fa al nombre d'infants escolaritzats, les xifres segueixen com en l'última actualització a causa del període de vacances escolars. D'aquesta manera, hi ha 62 alumnes escolaritzats, 38 al sistema andorrà, 20 al francès i 4 a l'espanyol.

En referència al topall de 250 refugiats fixat pel Govern, la ministra ha apuntat que quan arribi el moment s'analitzarà si cal modificar la xifra, "depenent de com evolucioni la situació a Ucraïna".

tracking