Crèdit Andorrà nomena Núria Roca directora de comunicació corporativa

L'entitat destaca que la nova responsable compta amb més de vint anys d'experiència i liderarà les estratègies de comunicació i màrqueting

Núria Roca s'incorpora a Crèdit AndorràC. A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Crèdit Andorrà ha fet públic aquesta tarda el nomenament de Núria Roca com a directora de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Nous Canals del Grup. Roca havia estat els últims tres anys responsable de màrqueting i comunicació de Vall Banc i l'entitat destaca que compta amb més de vint anys d’experiència en aquests àmbits de gestió.

El grup bancari explica que Núria Roca liderarà les estratègies de comunicació i màrqueting del Grup Crèdit Andorrà "consolidant el seu posicionament, tant a Andorra com en l’àmbit internacional, i reforçant el full de ruta digital i de nous canals de relació amb el client". I especifica que la nova directoraés llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona i té un màster en mercats financers per la mateixa Universitat i un postgrau en Direcció de Màrqueting per la Universitat Oberta de Catalunya.

tracking