El PS demana per les adjudicacions del comú a Ferran Costa

L’empresa Esport Organització Advent ha guanyat diversos concursos públics

Els consellers del PS Carmona i González.PS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup del PS al comú d’Andorra la Vella ha demanat a l’equip de govern informació sobre les adjudicacions que han rebut les empreses del president del grup parlamentari liberal, Ferran Costa. A banda d’Inlingua, el polític liberal té el 67% de participacions a l’empresa Esport Organització Advent, especialitzada en gestió i assessorament esportiu. La resta està en mans de la companyia basca Kirol Managament.

La minoria socialdemòcrata a la corporació vol saber les contractacions que ha rebut l’empresa i els imports. Per exemple, l’octubre del 2015 va guanyar el concurs nacional del servei de suport a l’usuari del gimnàs de musculació del centre esportiu dels Serradells, amb una partida de 166.000 euros.

La darrera adjudicació va ser per a activitats dirigides de fitnes, també als Serradells. El contracte és fins al 30 de setembre del 2022, renovable tàcitament per períodes anuals fins a un màxim de sis anys.

La demanda està relacionada amb la que va fer Carine Montaner sobre les contractacions públiques de l’administració general a Costa sobre assessorament lingüístic. Després de la resposta del cap de Govern desestimant tornar a respondre amb la mateixa informació plantejada en forma de pregunta, va ser la majoria la que va tramitar la pregunta a l’executiu.

tracking