x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Tribunals

L'autor de l'atropellament del McDonald's volia “fugir"

Els testimonis recorden que no va socórrer la víctima perquè es va quedar "en xoc"
Una de les sales del Tribunal de Corts.

Una de les sales del Tribunal de Corts.

Una de les sales del Tribunal de Corts.

Fernando Galindo
Actualitzada 31/03/2022 a les 19:55
El conductor acusat d'assassinat per atropellar amb un tot-terreny un home a l'altura del McDonald's de l'avinguda Tarragona el 21 d'agost del 2020 ha manifestat durant el judici que va realitzar una maniobra evasiva "per marxar del lloc”. Segons ha assegurat, quan va accelerar la víctima no estava davant del cotxe i va emfatitzar que "en cap moment vaig tenir la intenció de fer-li mal”. L’acusat ha recordat que es va espantar perquè la víctima -que va baixar del seu automòbil després de realitzar una "maniobra brusca" tallant-los el pas- els va "insultar i increpar" amb paraules com "gilipolles, fill de futa, baixa del cotxe!". Per la seva banda, la dona que viatjava com a copilot ha apuntat que li va fer "por la cara de fúria i ràbia" de l'home mentre insultava el seu marit.

Els testimonis que es trobaven al lloc dels fets han coincidit que la víctima va baixar de l'automòbil amb una "actitud molt agressiva, que feia por". Alguns consideren que el conductor podria haver evitat la víctima si hagués avançat en línia recta, però que, en canvi, va girar a l'esquerra i "va anar a buscar intencionadament al vianant". Altres creuen que "van ser reaccions, no em van semblar accions premeditades... va ser qüestió de segons". Tots ells han declarat que després dels fets el conductor del tot-terreny es va quedar aturat al costat del seu cotxe, però no va socórrer la víctima.

La fiscalia qualifica els fets d’assassinat, perquè considera que hi va haver intencionalitat i demana que se’l condemni a 16 anys de presó., mentre quela mare i la germana de la víctima demanen 20 anys. En canvi, la vídua i la filla del difunt han retirat els càrrecs després de rebre una indemnització de 180.000 euros. Per la seva banda, la defensa reclama  set mesos de presó per homicidi per imprudència greu.
Etiquetes
  • #5 NF
    (01/04/22 08:14)

    El que va quedar clar gràcies a aquest assassinat, és el veritable sentir dels que habiten Andorra: xenofòbia contra els argentins. Mai no havia imaginat veure, en un suposat país civilitzat, gent justificant l'assassinat culpant la víctima.

    Respondre
  • #4 Maria
    (01/04/22 05:42)

    Jo en sé d'un que per una imprudència va enviar una mare de dos fills a un altre món i que ni tan sols ha trepitjat la presó... Així q per mi aquest senyor ja té prou pena, no cal acarnissar-se més.

    Respondre
  • #3 Conxita
    (31/03/22 22:58)

    Al argentí que pensa que la seva vida té un preu, no té generositat, proute pena pel difunt i per l'accident i di la Justícia fá sentencia, no es qui té que posar hi més goc… 

    Respondre
  • #2 Maurici
    (31/03/22 20:31)

    NF va dir..
    Posa una xifra tu doncs, et recordo que això és pel que fa a la responsabilitat civil,no penal, i encara sort que l'acusat no es insolvent...

    Respondre
  • #1 NF
    (31/03/22 19:48)

    Jo també sóc argentí i resident des de fa anys a Andorra. Aleshores la meva vida val només 180.000 euros?

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts