x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Funció Pública

Trini Marín es reuneix amb els sindicats públics

La ministra d'Administracions Públiques i Participació Ciutadana ha exposat que es treballa en l'estudi de les graelles salarials
Trini Marín amb els sindicats de treballadors públics

Trini Marín amb els sindicats de treballadors públics

Trini Marín amb els sindicats de treballadors públics

SFGA/JAViladot
Actualitzada 29/03/2022 a les 19:28
La titular d'Administracions Públiques i Participació Ciutadana, Trini Marín, ha mantingut una reunió aquest matí amb els representants dels sindicats dels treballadors públics per actualitzar les línies de treball del departament, segons ha informat el Govern. La ministra, acompanyada per la secretària d'Estat, Lara Vilamala, ha explicat que ja s'ha acabat l'estudi de les graelles salarials, encomanat per l'anterior titular de la cartera, Judith Pallarés, i que s'està fent l'estudi de la carrera professional que farà Josep Anton Bardina en col·laboració amb els caps d'àrea del ministeri. I s'ha especificat que l'objectiu és "definir la morfologia real de l'administració central i la gestió de l'acompliment".

Marín ha exposat als sindicats el calendari previst per a la modificació de la Llei de la Funcio Pública que ja està a tràmit parlamentari i ara els consellers treballen les esmenes en la comissió legislativa.

El Govern destaca que aquesta reunió forma part de les trobades de seguiment que la ministra es va comprometre a fer quan va assumir el càrrec l'estiu passat. Els representants dels treballadors públics que s'han trobat amb la ministra han estat el Sindicat de Personal Adscrit a l'Administració General (Sipaag), el Sindicat de l'Ensenyament Públic d'Andorra (SEP), el Sindicat de Bombers d’Andorra (SIBA), l’Associació de Bombers d’Andorra (ABA), l’A118, el Sindicat de Funcionaris de Duana, el Sindicat Penitenciari Andorrà (SPA), el Sindicat d’Institucions Penitenciàries (SIP), el Sindicat de Personal Penitenciari (SPP), el Col·lectiu de Funcionaris de la Policia d'Andorra (CFPA) i el Sindicat de Comandaments del Cos de Policia (Sicop).
  • #1 Ciceró
    (29/03/22 17:46)

    Qui dia passa, any empeny i tal dia farà un any que la ministra ocupa el càrrec i no ha fet absolutament res. I ara la preocupació és el senyor Bardina. Vergonya de ministeri !!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts