x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sistema financer

Andbank llança el fons Actyus Fintech

La grandària són 60 milions d'euros i invertirà en companyies de Llatinoamèrica, Europa i els Estats Units
Actualitzada 29/03/2022 a les 15:59
Andbank ha llançat el fons de capital de risc Actyus Fintech amb un volum de 60 milions d'euros i que invertirà en companyies fintech de Llatinoamèrica, Europa i els Estats Units, segons ha informat avui. L'entitat indica que el fons ja té tancades inversions participant "pari passu" amb fons internacionals de primer nivell en Gringo i Creditas al Brasil, en Mundi a Mèxic i dues inversions als Estats Units i al Brasil en rondes llavor al costat d'altres fons internacionals. 

El banc assenyala que el fons també té una participació de MyInvestor i precisa que tindrà unes 30 companyies de l'ecosistema fintech internacional en diferents fases de maduració. El 50% del fons estarà destinat a acompanyar a les participades en les seves següents rondes de capital (follow-on).

L'entitat explica que "els venture partner així com directius i empleats d’Andbank participaran en el fons amb 2 milions d'euros en el fons, mentre que el Grup Andbank invertirà 6 milions d'euros". El banc assenyala que l'estrena d'aquest fons "precedeix la constitució d'una gestora de capital de risc en els pròxims mesos" i exposa que Andbank ha creat una RAIF luxemburguesa per a professionals i inversors estrangers i un FIL (fons d'inversió lliure) que inverteix en aquesta RAIF, per a detallistes a Espanya.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts