x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sistema financer

Andbank Espanya tanca el 2021 amb 5.270 milions d'euros en key clients

Aquest segment, compost per individus, societats o famílies amb més de 5 milions a l'entitat, va suposar el 30 % del total del volum de negoci
Façana de la seu central de l'entitat bancària.

Andbank Espanya tanca l'adquisició del 100% de Bank Degroof Petercam Spain

Façana de la seu central de l'entitat bancària.

ANDBANK
Actualitzada 21/03/2022 a les 16:38
Andbank España va tancar el 2021 amb un volum de negoci en key clients de 5.270 milions d'euros, un 25 % més respecte de l’any passat, segons informa l'entitat bancària en un comunicat. Aquest segment, compost per individus, societats o famílies amb més de 5 milions d'euros a l'entitat, va suposar el 30 % del total del volum d’Andbank España, que es va situar en 17.300 milions d'euros.
Les zones que van experimentar un desenvolupament més gran al llarg del 2021 van ser Madrid, Catalunya, Andalusia, País Basc i València, àrees on hi ha més penetració d'aquesta tipologia de clients.


Andbank especifica que la firma planteja serveis especialitzats per a aquest segment, que considera estratègic, en els 23 centres de banca privada amb els quals compta a Espanya, la qual cosa ha permès multiplicar gairebé per tres la xifra del volum en Key Clients en els últims quatre anys. A través de la figura del director patrimonial, els grans patrimonis tenen accés a propostes adaptades al seu perfil a través de mandats de gestió personalitzats, amb la possibilitat de seguir criteris ESG marcats pel client; assessorament independent, serveis de multijurisdicció, multicustòdia o accés a crèdit (llombard i hipotecari).


Així mateix, Andbank Espanya recorda que ofereix als seus clients l'oportunitat d'accedir als equips d'especialistes experts en diferents àmbits com la planificació patrimonial, gestió i assessorament personalitzat, inversió alternativa, inversió immobiliària o M&A, entre d'altres.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts