x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

El partit de Montaner rep la validació dels estatuts d'Interior

Andorra Endavant inicia les afiliacions i cobrarà 50 euros anuals per formar-ne part
Carine Montaner al Consell General.

Carine Montaner al Consell General.

Carine Montaner al Consell General.

Fernando Galindo
Actualitzada 19/03/2022 a les 12:03
El partit promogut per la consellera general no adscrita i exmembre de terceravia, Carine Montaner, que s’anomena Andorra Endavant, ha quedat formalitzat oficialment. El ministeri de Justícia i Interior ha validat els estatuts del partit i ja està obert el procediment per afiliar-se a la formació, segons va anunciar ahir la consellera general no adscrita a les xarxes socials, convidant a la participació en el projecte “tant a nivell de les idees polítiques com econòmic”.

Carine Montaner va indicar a les xarxes socials que els ciutadans es poden afiliar a Andorra Endavant descarregant el formulari de la pàgina web seguint el procediment que exigeix l’enviament de documentació. La fundadora de la nova formació va assenyalar que la quota anual és de cinquanta euros i que es passarà pel banc “i no s’acceptarà cap donació fora dels futurs electes per evitar males jugades dels adversaris polítics”. L’ex de terceravia va afirmar a les xarxes socials que els fons recollits dels afiliats serviran per presentar-se a les “pròximes eleccions generals amb condicions”.

Andorra Endavant preveu fer la presentació oficial de la formació amb els afiliats al maig, segons va assenyalar la consellera general no adscrita. La política laurediana va precisar que “ja vam ser objecte de males jugades d’alguns”, perquè el mateix dia que es va anunciar el nom del partit “van reservar noms d’alguns dominis web Andorra Endavant que no havíem agafat per segurament fer-nos mal”.
Etiquetes
Veure’n més
13
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts