El PS es reuneix amb la Federació de la Gent Gran

López, Salazar i Miró s'han reunit amb els representants per tractar temes com el tercer pagador o la prevenció del càncer de pròstata

López reunit amb la Federació de Gent GranPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president del partit socialdemòcrata, Pere López, la presidenta suplent, JudithSalazar, i el conseller general Joaquim Miró s'han reunit aquesta tarda amb la Federació de la Gent Gran a la seu de l'entitat, on hi ha estat presents el president, Fèlix Zapatero, el vicepresident, Robert Pastor, i els set representants parroquials, segons informa el grup parlamentari en un comunicat. En aquest sentit, el PS ha compartit amb el col·lectiu temes d'interès per a la gent gran com el tercer pagador, les campanyes de prevenció del càncer de pròstata i la podologia. Així mateix, s'han compartit opinions pel que fa al decret de les tarifes públiques per als nous usuaris de centres sociosanitaris, el qual els socialdemòcrates consideren "injust" i demanen la seva retirada.

El PS destaca que la trobada també ha servit per manifestar la voluntat d'ambdues parts en continuar treballant per a una millora de les necessitats de la gent gran i fer una reunió posterior a mitjans d'any per actualitzar les inquietuds del col·lectiu respecte a aquestes qüestions.

tracking