Destituït el director del departament d'Estadística

Joan Soler ha estat cessat després que diversos treballadors tramitessin una denúncia al ministeri d'Economia pel seu comportament inadequat

Jordi Gallardo i Joan SolerSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El director del departament d'Estadística, Joan Soler Dòria ha estat destituït avui després que diversos treballadors tramitessin una denúncia al ministeri d'Economia iEmpresa presidit per Jordi Gallardo del qual depèn, pel seu comportament suposadament inadequat envers els empleats. El ministeri va procedir a obrir un expedient per investigar la causa i davant la coincidència de les declaracions dels treballadors del departament i amb la comprovació que les denúncies tenien fonament, s'ha decidit cessar-lo del càrrec.

Soler ocupava la direcció del departament d'Estadística des del 3 de juliol del 2019.Anteriorment, havia estat director del Servei d'Estudis el 2006 durant la legislatura d'Albert Pintat. L'alt funcionari també havia presentat la seva candidatura amb la col·lisió política 'Partit Liberal Independents' a les Eleccions Comunals d'Escaldes-Engordany del desembre del 1999.

tracking