El Cirque du Soleil generarà 21 milions d'euros

Enguany totes les entrades seran de pagament, també les dempeus que fins ara eren gratuïtes

Budzaku i Torres en la presentació de l'espectacleMarc Romero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra es prepara per al 'MUV', l'espectacle delCirquedu Soleil que es representarà al país elpròxim mesde juliol. "Aquest serà el vuitè show que farem; sempre estem buscant un conceptediferenciadordels espectacles que té la companyia", ha asseguratBetimBudzaku,director generald'Andorra Turisme. 'MUV', que es va haver de posposar ara fa dos anysa conseqüènciade la pandèmia, busca en la música crear un esdeveniment "participatiu i immersiu per a tot el públic assistent", ha destacat Budzaku.

La previsió és que el retorn econòmic per al país sigui de 21 milions d'euros, segons ha explicat Enric Torres,directorde Productes i Nous Projectes d'AndorraTurisme, mentre que el cost de l'esdeveniment no arriba als 3 milions d'euros. De fet, Cirque du Soleil es quedarà2,6 milions d'euros, dels quals ja va ingressar-ne 714.000 euros abans de l'esclat de la pandèmia.

Una de les novetats d'aquest any, a més del canvi de l'emplaçament que passarà a ser a l'aparcament de PradaCasadet, serà que totes les entrades seran de pagament. Fins ara, el públic assistent dempeus comptava amb entrada gratuïta, peròaquesta edició haurà d'abonar cinc euros. "Comencem una nova era en la qual busquem donar exclusivitat ivaloritzarl'espectacle, que totes les entrades siguin de pagament ens ajudarà a assegurar la presència de tots aquells que hagin adquirit una entrada, les coses gratuïtes no es valoren tant", ha apuntat eldirectord'Andorra Turisme.

La primera funció serà el 2 de juliol i l'espectacle es representaràcada diamenys diumenges i dilluns, amb excepció de l'últim diumenge del mes, el dia 31, que es representarà l'última funció. En total, vint-i-dos dies d'espectacle en el qual s'espera que hi assisteixin 110.000 espectadors.

Lavendaper al sector turístic, al qual se'l fa un preu especial amb l'objectiu de poder crear paquets per a visitants de fora del país, començarà en els pròxims dies, mentre que l'entrada general serà a partir del mes d'abril. "L'objectiuprincipal és el turista, sabem que el 80% dels que venen a veure l'espectacle venen de fora; busquem que la gent vingui a l'espectacle però també donar notorietat a la marca Andorra".

tracking