x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Electrònica

Música house i tecno a la Torre dels moros

La Maquina del temps hi enregistra un videoclip amb DJs i un espectacle de dansa i foc
El bon temps va acompanyar l'enregistrament al complex de les Bons.

El bon temps va acompanyar l'enregistrament al complex de les Bons.

El bon temps va acompanyar l'enregistrament al complex de les Bons.

John Holdt
Actualitzada 27/02/2022 a les 11:29
El contrast entre la música electrònica i un conjunt històric datat històricament als segles XVI i XVI. Aquest és l’efecte que busca La Màquina del Temps: unir audiovisualment el patrimoni cultural i els plats del DJ amb un espectacle de dansa i foc. Aquest és un projecte conjunt de la promotora d’esdeveniments de música electrònica Black Andorra i de Produccions Zulandir. El seu objectiu és treure la música de ball de les discoteques i clubs per portar-la a sales d’exposicions o monuments.

Les performances pretenen “mostrar el patrimoni cultural i museístic del nostre país i promocionar els artistes i DJ locals”, explica John Holtd, una de les ànimes del projecte.

El darrer indret triat ha estat el complex històric de les Bons on dos DJ del país, el mateix John Holdt i Kurt Heisz, van protagonitzar una sessió de música electrònica que va servir de banda sonora d’un espectacle a càrrec de dues ballarines de dansa oriental xxx i zzz i l’escup-focs Gerard Miralles.

El muntatge audiovisual, que recau en les productores R2 Mediafilms i Heaven and Earth Project, es difondrà en les pròximes setmanes a través del canal de YouTube del projecte. La performance es va enregistrar amb càmeres fixes i mòbils o drons aprofitant la bona llum de darrera hora del matí i del migdia.

La Màquina del Temps es trasllada a mitjans del mes de març al roc del Quer amb una sessió a càrrec de la DJ barcelonina Sara Krin. “És força coneguda a l’escena underground i també a l’andorrana –subratlla John Holdt–. Ens ha de permetre guanyar visualitzacions per consolidar i promocionar el projecte.” Aquest és un rodatge que es va haver d’ajornar, ja que el dia que s’havia de gravar inicialment –el 29 d’octubre– el temps no va acompanyar.
 
QUAN EL MUSEU ESDEVÉ CABINA DE PUNXAR
La Màquina del Temps ha entrat en museus i sales d’espectacles de la mà de diversos DJ. La iniciativa Electroart va néixer el primer cap d’any de la pandèmia amb sessions en llocs tan emblemàtics com la Farga Rossell (John Holdt i Richy Vuelcom), Museu Carmen Thyssen (Marc Montalvo) i el Museu Columba (Helder Silva). Les sessions es van transmetre per ATV just després de les campanades. L’experiència s’ha repetit aquest any amb Patrícia Mantovani i Richy Vuelcom punxant des del Carmen Thyssen, John Holdt i Robznow al Museu de l’electricitat i Marc Montalvo al Columba.
Etiquetes
  • #3 adipma
    (01/03/22 00:41)

    gran iniciativa,per als que no veuen res la iniciativa es fusionar la cultura del pais i espais pocs coneguts per molta gent, sino sabeu apreciar la cultura millor no escriure res!!

    Respondre
  • #2 De traca
    (28/02/22 06:24)

    Els centres de culte ara convertits en discoteques psicodèliques, benvinguts al progrés.

    Respondre
  • #1 Nikita
    (27/02/22 20:25)

    Per això estàn les discoteques.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts