x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
equipaments

Radio Andorra serà la seu del ministeri de Turisme i d'Andorra Turisme

L’espai estarà inaugurat a l’abril i comptarà alhora amb un circuit museístic per l’edifici
El cap de Govern, Xavier Espot, durant la visita.

El cap de Govern, Xavier Espot, durant la visita.

El cap de Govern, Xavier Espot, durant la visita.

Fernando Galindo
Visita d'obres a Ràdio Andorra 12

Visita d'obres a Ràdio Andorra

El Ministeri de Turisme així com d'Andorra Turisme s'ubicaran a l'edifici encampadà

Fernando Galindo
Actualitzada 25/02/2022 a les 12:00
Els 5,2 milions d’euros invertits des que el Govern va recuperar Radio Andorra el 2009 –abans era propietat espanyola– per rehabilitar el “singular” edifici serviran per condicionar la nova seu del ministeri de Turisme, així com també les instal·lacions d’Andorra Turisme. El nou espai, que donarà cabuda a una cinquantena de treballadors, serà inaugurat a l’abril i comptarà alhora amb un circuit museístic per posar en relleu el valor patrimonial de l’edifici. El cap de Govern, Xavier Espot, va reivindicar l’aposta de l’executiu per “descentralitzar el territori” i aportar riquesa a les parròquies “més perifèriques”, tot exemplificant el cas de l’hotel Rosaleda amb el ministeri de Cultura o l’hotel Casamanya amb el ministeri de Medi Ambient. El titular de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, va incidir en el fet que Radio Andorra va ser la primera finestra a l’exterior del país, ja que va arribar a acumular prop de quatre milions d’oeients. “Si hi havia un ministeri que tenia sentit que fos ubicat aquí era el de Turisme per respecte a la història”, va destacar Torres, que va comentar que el nou espai suposarà un estalvi de 78.000 euros en el lloguer que tenia Andorra Turisme.
El ministre de Territori i Habitatge, Víctor Filloy, va subratllar la complexitat afegida que va suposar el procés de retirada de l’amiant de l’edifici, construït als anys trenta. La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, va celebrar les sinergies creades per reconvertir Radio Andorra “en un testimoni important de la nostra història”. A més, Riva va apuntar que pel recinte museístic es completarà el procés de restauració dels emissors i s’acompanyarà alhora de material audiovisual per recrear els orígens de l’edifici.
Etiquetes
  • #5 Xavi
    (26/02/22 06:20)

    No se quants ministeris he llegit. Estem ocupant mig pais amb ministeris i edificis. El que no sé, es d'on treurant tans centims per poder pagar tantissim funcionariat. Som un pais de 468 km i 78.000 habitants l'estem convertin com si fossim una potencia mundial.

    Respondre
  • #4 SAM
    (25/02/22 12:24)

    BE LA MARSOL ESTARA CONTENTA ja no aniran amb cotxe a andorra deixaran els turistes aparcar i mes cotxes cap amunt

    Respondre
  • #3 Pp
    (25/02/22 11:39)

    En una obra de govern i devant del cap de govern una embestida no homologada,quina vergonya

    Respondre
  • #2 Pitopitu
    (25/02/22 10:23)

    cccccc@ccc.com va dir..
    Totalment d'accord amb tu. Molts empleats que anaven a peu ara hauran d'agafar el cotxe. I si dic molts, son molts, i ho dic amb coneixement de causa. Mes despeses, mes contaminació, temps perdut,  no hi ha una bona conexió amb transport públic des de totes les parròquies. Pero bueno, es el que hi ha. A part de que la  conciliació familiar també se l'han passada pel forro. 

    Respondre
  • #1 cccccc@ccc.com
    (25/02/22 07:39)

    Contradiccions absolutes.......
    https://www.diariandorra.ad/noticies/entrevista/2022/02/14/proximitat_densitat_son_clau_per_reduir_desplacaments_195325_1132.html

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts