neu

Set-cents usuaris compren el forfet per fer esquí de muntanya a les estacions

El nombre de vendes augmenta un 35% en comparació amb l’anterior hivern

Un esquiador de muntanya a les pistes de Vallnord.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Forfet Natura ha aconseguit fidelitzar un total de 700 usuaris durant aquesta temporada d’hivern, la segona des que està en marxa el passi per a la pràctica de l’esquí de muntanya i les raquetes de neu dins de les superfícies explotades per les estacions d’esquí. “La gent el que valora és que el missatge ha arribat. Tots els clients que hem atès a Ski Andorra ho han rebut molt bé i entenen que han de contribuir econòmicament en un espai segur que alhora et permet disposar de serveis com restauració o lavabos”, va dir la directora de Ski Andorra, Montse Guerrero.

En comparació amb les xifres de la temporada 2020-2021, quan van comprar el passi un total de 516 persones, enguany les vendes han augmentat un 35%. “Quan implementes un nou producte sempre necessites un temps d’adaptació”, va expressar Guerrero. Amb tot, cal recordar l’excepcionalitat de la temporada anterior en què les pistes no van obrir fins a principis de gener i només per a un públic resident. “Va ser una temporada atípica però vam poder comprovar que molta gent practica randonnée a les estacions d’esquí”, va apuntar. Sobre aquesta qüestió, va reconèixer les dificultats per valorar si les expectatives s’han complert. “Al final desconeixíem el nombre de persones que utilitzaven aquest servei”, va declarar.

Al voltant de la controvèrsia generada per la implementació del Forfet Natura, Guerrero va reivindicar la necessitat de fixar un cos per a l’ús dels serveis. “Totes les coses que fas gratuïtes i de les quals tens un bon ús no les valores suficientment fins que has de pagar. Ara hi ha una filosofia que s’està entenent a poc a poc”, va manifestar.

Majoritàriament, el prototip de client és el de resident al país, ja que els forfets de dia han tingut poca penetració entre els turistes. De fet, una de les significatives diferències d’aquesta temporada respecte a l’anterior és que estant en possessió d’un forfet de temporada es pot practicar esquí de muntanya a una estació diferent sense haver d’adquirir el Forfet Natura. El passi dona dret a accedir a 27 circuits habilitats per a l’esquí de muntanya i les raquetes de neu -repartits entre Grandvalira, Ordino-Arcalís, Vallnord i Naturland- i a usar 13 remuntadors amb una pujada i una baixada per dia i giny. El preu són 125 euros i té un 10% de descompte per a usuaris de la FAM.

tracking