x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
conducció temerària

La Batllia decidirà si obre la via penal al xofer del Ferrari

La policia proposa 800 euros de sanció i dos mesos com a mínim sense carnet
El Ferrari a la gravació polèmica.

El Ferrari a la gravació polèmica.

El Ferrari a la gravació polèmica.

Actualitzada 03/02/2022 a les 12:16
La policia va citar dimarts passat el conductor que es va gravar conduint un Ferrari a una velocitat de vertigen per una carretera sinuosa d’Andorra. Amb el Codi de Circulació a la mà, els agents el van informar que la proposta de sanció per diferents infraccions tipificades com a molt greus i greus sumarà 800 euros, mentre que la retirada del carnet de conduir pot ser d’entre dos i quatre mesos com a màxim. Aquesta proposta ha de ser ratificada per la direcció del cos. Si l’infractor paga abans de 15 dies veurà reduït a la meitat l’import econòmic, tot i que té la possibilitat de fer al·legacions.

No obstant aquesta proposta, el dossier serà lliurat a la Batllia perquè decideixi si es pot actuar penalment, la qual cosa podria elevar considerablement el càstig per un excés de velocitat que és considerat conducció temerària, tot i que sortosament no va fer mal a ningú.

Ell mateix va penjar a TikTok una gravació on se’l veu circulant amb un Ferrari per carreteres de muntanya a 100 quilòmetres per hora i derrapant als revolts. En el seu perfil hi ha diversos vídeos similars. N’hi ha un amb un Lamborghini a 180 per hora per la carretera de Meritxell a Canillo, però aquesta imprudència ha prescrit, ja que va tenir lloc el 2017. A més, l’home va fer un comentari a les xarxes de tipus xenòfob, responent a les crítiques.
Etiquetes
Veure’n més
24
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts