investigació

El conductor del Ferrari està identificat però la policia estudia la data dels vídeos

S’ha de descartar que el delicte hagi prescrit

El vídeo del Ferrari penjat a TikTok.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia té identificat el conductor del Ferrari que té diversos vídeos a les xarxes socials conduint vehicles d’alta gamma de forma temerària. El seu tatuatge a la mà i la matrícula personalitzada han permès saber amb facilitat la identitat d’aquest home, però de moment no s’ha intervingut perquè s’està fent una anàlisi detallada de les imatges, especialment perquè abans d’imputar-li un delicte els investigadors volen tenir la plena certesa que els vídeos són actuals i no pas antics, amb el perill que hagin prescrit.

Els agents creuen que la conducció amb el Ferrari per carreteres de muntanya a 100 quilòmetres per hora i derrapant als revolts és recent, però té dubtes sobre un altre vídeo amb un Lamborghini en què s’enfila fins als 180 quilòmetres per hora pujant a Canillo des de Meritxell.

La minuciosa observació dels vídeos és important per determinar quina serà la imputació, una simple falta administrativa o potser un delicte més greu. Per això és important saber amb exactitud quan es va fer l’enregistrament per descartar que hagi prescrit la possible falta o delicte. Tot fa indicar que la conducció amb el Lamborghini és una provocació. L’home ha dedicat unes dures paraules per internet, referint-se a portuguesos i culpant-los de la publicitat del vídeo.

tracking