Turisme

La CEA destaca que els empresaris dels Emirats tenen interès amb Andorra

La confederació destaca la importància de l'exposició per diversificar l'economia i "obrir camins"

Gerard Cadena i Iago Andreu a l'Expo Dubai 2020

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) Gerard Cadena, ha volgut destacar la importància d'aquests contactes per obrir camins a la diversificació econòmica fent referència als actes centrals del Dia d'Andorra a l'Expode Dubai "encara que vulguemconservar les línies tradicionals, volem també potenciar des de la CEA tot el que té a veure amb la diversificació de l'economia". Per això, Cadena considera que l'esdeveniment és una oportunitat "per poder exposar totes les línies que actualment s'estan fent i que nosaltres ja hem expressat repetides vegades que volem potenciar per a la reactivació i diversificació de la nostra economia i no dependre tant del turisme".

El president ha puntualitzat que des de la CEA s'està treballant conjuntament amb Govern amb projectes d'economia circular i amb temes de mobilitat perquè creiem que és el futur del país "i ha de ser un mix entre poders públics i poders privats".

Per la seva banda, el director de la CEA, Iago Andreu ha realçat que el paper de la confederació és obrir camins i facilitar que les empreses del país puguin conèixer i accedir a noves oportunitats de negoci. En referència a l'ExpoDubai 2020, Andreu considera que "hi ha un interès dels professionals i de l'empresariat resident als Emirats amb qüestions on Andorra és puntera, com elwellness, construcció o les infraestructures i entenem que en aquestes qüestions hi pot haver sinergies".

Pel que fa a la digitalització i les empreses que sorgeixen de la mà de l'economia digital, el director també apunta que "al nostre país tot just estanfent eclosiói aquí tenen una experiència que nosaltres no tenim". Per això la CEA considera que aquests intercanvis "són molt positius" i continuaran "ajudant a les empreses sòcies a obrir-se camí en aquests nous mercats".

tracking