Ensurt en una escola de teatre de la capital en colar-s'hi una banda juvenil

L'exterior de l'escola de teatre.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La propietària de l’escola de teatre Entreacte, d’Andorra la Vella, va haver d’avisar la policia dimecres a la tarda per por a les accions intimidatòries d’una banda d’adolescents que primer va accedir a l’interior i després van colpejar els vidres de l’aparador i el van embrutar amb tot el que duien a les mans.

Normalment l’escola té les portes obertes i mai ha tingut cap incident. Dimecres a la tarda hi havia classe amb nenes de quatre a sis anys en una de les sales, i quan la professora i propietària va anar a l’altra sala, que dona al carrer, es va trobar un grup de joves d’entre 12 i 13 anys a l’interior. “Evidentment vaig quedar astorada i els vaig demanar que marxessin”, va relatar ahir, però els nois van dir que volien endur-se una pilota. Ella s’hi va negar i va respondre que era material escolar i que se’n compressin una en una botiga. A poc a poc els va poder anar desplaçant cap a la porta i és quan van aparèixer les alumnes, molt petites, i una d’elles va anar a buscar la clau de la porta a instàncies de les professora.

“Es van comportar de males maneres i sense mascareta, la qual cosa està vetada a l’escola per seguretat”, va indicar. “No sabia què fer amb les nenes per evitar que s’espantessin fins que vaig poder expulsar-los”, rememora la mestra. Un cop al carrer van començar a picar a la vidriera i la van deixar ben bruta amb restes de menjar. Quan va arribar la policia els agents van dir que no podien fer-hi res.

tracking