Creand Wealth Management compra GBS Finanzas Investcapital

Xavier Cornella, conseller executiu i director general de Crèdit Andorrà, i Antoni Pintat, president del Consell d'Administració de Crèdit Andorrà.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Creand Wealth Management (Banco Alcalá, SA), entitat de banca privada del Grup Crèdit Andorrà, ha formalitzat la compra de GBS Finanzas Investcapital A. V., l’agència de valors de GBS Finance especialitzada en assessorament a clients d’alts patrimonis i Family Office, després d’haver obtingut l’aprovació dels organismes reguladors corresponents, segons va informar ahir l’entitat bancària en un comunicat.

Culminada l’operació, Creand Wealth Management integrarà progressivament el negoci de GBS Finanzas Investcapital A. V. en una nova àrea de Family Office que crearà el banc, amb l’objectiu de continuar donant un servei integral als clients. L’equip d’aquesta nova àrea estarà liderat per Santiago Hagerman, soci fundador i conseller delegat de GBS Finanzas Investcapital A. V., amb gairebé tres dècades d’experiència en l’àmbit de la banca privada i la gestió d’actius.

tracking