El Cedre reobre les visites a tots els residents

El cribratge d'ahir va confirmar que no hi ha cap contagiat per la covid

El nou model a El cedre, es completarà en “un o dos anys”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els residents d'El Cedre tornaran a tenir visites de familiars. El centre ha decidit reobrir-les per a tots els usuaris després de fer un cribratge ahir que va donar com a resultat que no hi ha cap persona infectada per la covid.

Les visites s'havien restringit a la 3a planta pel brot de coronavirus de fa unes setmanes que va provocar cinc contagis sense cas greu dels afectats. La direcció d'El Cedre ha comunicat als familiars dels residents que poden fer visites tots els dies de la setmana demanant la cita prèviament i com a màxim poden ser tres persones diferents per setmana les que rebi un usuari.

Els visitants han de presentar el passaport covid, fer-se un test ràpid de detecció del virus al mateix centre sociosanitari, portar mascareta FFP2 i fer una declaració de que no tenen símptomes de cap malaltia aguda ni estan sotmesos a aïllament, segons detalla la carta enviada avui. La direcció autoritza també les sortides de la residència dels usuaris immunitzats. En aquest cas els familiars o assimilats que recullen al resident han de tenir certificat covid i resultat negatiu de test al mateix centre.

tracking