Montaner acusa Benazet de "pressionar a la població per vacunar-se"

La consellera afirma que els afectats "pels efectes secundaris greus" demanaran responsabilitats al ministre

Carine Montaner i Joan Martínez BenazetFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Carine Montaner afirma que està "indignada per les paraules despectives reiterades del ministre Benazet" en un escrit enviat aquest matí a la premsa i assegura que "penso queles persones afectades pels efectes secundaris greus de les vacunes us demanaran responsabilitat Sr. Benazet per haver pressionat la població a vacunar-se amb vacunes experimentals en base d’ARN i per haver titllat de tots els noms els no vacunats criminalitzant-nos i estigmatitzant-nos". La consellera general manifesta que el ministre de Salut "s'equivoca i podria passar igual que per la mala gestió d'El Cedre que està a la fiscalia per demanar responsabilitats davant dels morts d'El Cedre i que vostè deia que hi havia gestió excel·lent".

Montaner declara que "com a consellera general defensora del poble andorrà, no puc tolerar que es criminalitzi i que discrimini una part de la població d’aquesta manera" i incideix que amb la nova variant òmicron "veiem que les vacunes no funcionen com es podia pensar al principi amb l’anunci de l’eficàcia al 90% pels mateixos laboratoris que venen les vacunes". La parlamentària no adscrita assevera que els vaccins "no impedeixen la transmissió del virus i que no impedeixen estar malalt i que els vacunats com els no vacunats tenen els mateixos simptomes de la malaltia amb el virus òmicron i per les formes greus". I afegeix que hi ha "molts cientifics de terreny que diuen que hi ha vacunats amb formes greus com no vacunats al igual que la vacuna de la grip".

La consellera fa referència també a les afirmacions de científics que "han posat a sobre de la taula el tema dels anticossos facilitadors de les vacunes". I explica que és una hipotesi que alguns professionals estan estudiant perquè "es veu que 15 dies o tres setmanes després de la vacunació molta gent es posa malalta segons les constatacions d’alguns experts. Cosa molt estranya que no havia passat mai en la història de la vacunació".

Carine Montaner al Consell General

Carine Montaner al Consell General

tracking