L'andorrana ferida greument a la C-14 està estable ingressada a planta

Dos conductors resulten ferits en un accident entre un turisme i un taxi a Encamp

Ferida greument una andorrana a la C-14C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona andorrana va ser traslladada ahir en estat greu a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida per un accident de trànsit que es va produir a l’altura de Ribera d’Urgellet, a la comarca de l’Alt Urgell. Els fets van passar al matí pels volts de les 8.48 hores al punt quilomètric 173 de la C-14, quan es va produir un xoc que va implicar tres vehicles. El cotxe en què viatjava la dona en qüestió va col·lidir amb gran virulència i la ferida va quedar atrapada mecànicament a l’interior del vehicle. Segons van informar els bombers de Catalunya, el cos va haver de realitzar treballs d’excarceració per retirar la dona, que va ser traslladada amb caràcter d’urgència al centre hospitalari de referència de Lleida. Segons informa el cos, en aquells moments, presentava diversos politraumatismes. Actualment es troba estable ingressada a planta.

Els bombers van informar que un altre home, també implicat en l’accident, va ser traslladat a l’hospital de la Seu d’Urgell pel fet de presentar ferides més lleus. El sinistre va provocar que la circulació a la C-14 quedés tallada puntualment per la intervenció dels serveis d’emergència i per la retirada dels vehicles accidentats. Amb relació a aquest fet, el trànsit es va tornar a reobrir amb pas alternatiu però es van registrar retencions en els dos sentits des de les 9.07 hores fins poc abans dels migdia, segons va assenyalar el servei de trànsit de la Generalitat. Pel que fa als efectius, diverses dotacions de bombers i un helicòpter d’emergències de Catalunya van treballar en l’atenció als ferits.

Per altra banda, ahir es va registrar un altre accident a la xarxa viària del Principat. En aquest sentit, dues persones van resultar ferides per un accident que va implicar un taxi i un turisme a la rotonda nord d’entrada a Encamp per la general 2 a les 15.15 hores. Els bombers van traslladar els dos conductors ferits –un home resident de 59 anys i un turista de 41 anys– a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell i, segons van assenyalar des del centre, van ser donats d’alta després de ser atesos de diverses contusions. En aquest cas, el trànsit es va haver de tallar mentre els bombers van netejar la via i van retirat els vehicles implicats. La circulació es va desviar per l’interior del poble.

L'accident de Ribera d'Urgellet.

tracking