post en un fòrum espanyol

El pare del sospitós de l'atac hacker nega l'autoria del fill

L’home afirma que el noi té una discapacitat que li impedeix diferenciar entre bo i dolent

Missatge del pare del jove acusat de l'atac hacker

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Node 313, el fòrum espanyol en què dimecres es va publicar un post en què es deia “estamos tirando Andorra Telecom”, va informar ahir a través de la seva web que té identificat el noi que va fer aquest escrit i va donar a conèixer un missatge del seu pare, en el qual nega que el fill pugui ser l’autor o el promotor del potent atac que va patir Andorra Telecom durant tres dies consecutius i que tot apunta que anava dirigit contra els streamers que viuen al Principat.

Els responsables de Node 313, un fòrum de temàtica diversa però amb molt temari dedicat als hackers, van assegurar que havien verificat a traves d’Instragram que el missatge era del pare, encara que, tot s’ha de dir, només ho va fer per un àudio a través de Telegram.

Alguns dels youtubers afectats pel sabotatge a l’operadora havien apuntat un jove de 15 anys com a presumpte autor de l’atac hacker més gran que ha patit a la història Andorra Telecom.

En un missatge de qui se suposa que és el pare del noi, aquest defensa la innocència de Ruben, “doncs té 15 anys i pateix discapacitat cognitiva, és a dir, el seu cervell no distingeix si el que li estan dient és bo o dolent, s’ho creu i ja està. Intentem dir-li que no es fiï de tothom però ell presumeix de ser hacker, encara que no ho és perquè necessita sentir-se important”.

El pare segueix el seu escrit als responsables del fòrum afirmant que on escriu el fill “algú ha usurpat la seva identitat i ho està passant molt malament, encara que la seva discapacitat li impedeix entendre que algú l’estigui utilitzant per fer mal”.

Node 313 recomana a l’home que no deixi que el fill entri en aquests fòrums per “evitar tornar a cometre errors com aquest”, i malgrat que es tracta d’una situació estranya dona per veraç el missatge.

tracking