Ferida greu una dona d'Andorra en un xoc a Ribera d'Urgellet

La C-14 ha hagut d'estar tallada puntualment pel treball dels serveis d'emergència i el trànsit no s'ha normalitzat fins al migdia

El vehicle andorrà implicat en l'accidentCynthia Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona que viatjava en un vehicle d'Andorra ha resultat ferida greu en un accident amb tres vehicles implicats que s'ha produït aquest matí a les 8.48 hores a la C-14, al terme de Ribera d'Urgellet. La ferida ha estat evacuada a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida amb politraumatismes. El bombers de Catalunya han informat que la persona ferida "ha quedat atrapada mecànicament" a l'interior d'uns dels cotxes i els efectius del cos han hagut de fer treballs d'excarceració. I han afegit que un home ha patit ferides menys greus a l'accident i ha estat traslladat a l'hospital de la Seu d'Urgell.

El sinistre s'ha produït al punt quilomètric 173 i la circulació ha estat tallada puntualment per la intervenció dels serveis d'emergència i per la retirada dels vehicles accidentats. El trànsit s'ha reobert amb pas alternatiu i s'han registrant retencions en els dos sentits des de les 9.07 hores que s'han prorrogat fins poc abans dels migdia, segons assenyala el servei de trànsit de la Generalitat.

Diverses dotacions de bombers i un helicòpter d'emergències de Catalunya han treballat en l'atenció als ferits.

Els vehicles de l'accident de Ribera d'Urgellet

tracking