ensenyament

Andorra i Espanya treballaran en l'homologació de titulacions

La ministra Ester Vilarrubla s'ha reunit a Madrid amb la seva homòloga, Pilar Alegria

Ester Vilarrubla i Pilar Alegria avui a MadridSFGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra i Espanya han acordat avui crear un grup de treball bilateral "per elaborar un conveni dereconeixement d'homologació de les titulacions, tant d’ensenyament superior com de formació professional, expedides en els dos països", segons ha informat el Govern. La decisió s'ha adoptat en el marc de la reunió de la comissió mixta hispanoandorrana en matèria educativa que s'ha celebrat de manera presencial a Madrid.

La delegació andorrana ha estat encapçalada per la ministra d'Educació, Ester Vilarrubla, que ha mantingut després una trobada amb la seva homòloga, Pilar Alegria. La reunió ha servit "perhan posat de manifest les excel·lents relacions existents i han agraït l’esforç dels docents i de tot el personal educatiu per

mantenir obertes totes les escoles" i garantint l'ensenyament presencial durant la pandèmia, destaca el Govern.

La comissió hispanoandorrana, que es reuneix una vegada a l'any, ha tractat "sobre els projectes pedagògicscomuns als tres sistemes educatius, les infraestructures escolars al sistema educatiu espanyol i les proves DELE (Diploma de Español Lengua Extranjera del Instituto Cervantes)", assenyala Govern. I també s’ha parlat de la situació creada per l'emergència sanitària de la pandèmia, "així com les mesures dutes a termedurant aquest curs escolar 2021-22 per fer-hi front".

El secretarid’Estat d’Educació d’Espanya, Alejandro Tiana, ha presidit la delegació espanyola on també hi era l'ambaixador d'Espanya al Principat, Àngel Ros.

tracking