x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
ensenyament

Andorra i Espanya treballaran en l'homologació de titulacions

La ministra Ester Vilarrubla s'ha reunit a Madrid amb la seva homòloga, Pilar Alegria
Ester Vilarrubla i Pilar Alegria avui a Madrid

Ester Vilarrubla i Pilar Alegria avui a Madrid

Ester Vilarrubla i Pilar Alegria avui a Madrid

SFGA
Actualitzada 25/01/2022 a les 18:55
Andorra i Espanya han acordat avui crear un grup de treball bilateral "per elaborar un conveni de reconeixement d'homologació de les titulacions, tant d’ensenyament superior com de formació professional, expedides en els dos països", segons ha informat el Govern. La decisió s'ha adoptat en el marc de la reunió de la comissió mixta hispanoandorrana en matèria educativa que s'ha celebrat de manera presencial a Madrid.

La delegació andorrana ha estat encapçalada per la ministra d'Educació, Ester Vilarrubla, que ha mantingut després una trobada amb la seva homòloga, Pilar Alegria. La reunió ha servit "per han posat de manifest les excel·lents relacions existents i han agraït l’esforç dels docents i de tot el personal educatiu per
mantenir obertes totes les escoles" i garantint l'ensenyament presencial durant la pandèmia, destaca el Govern.


La comissió hispanoandorrana, que es reuneix una vegada a l'any, ha tractat "sobre els projectes pedagògics comuns als tres sistemes educatius, les infraestructures escolars al sistema educatiu espanyol i les proves DELE (Diploma de Español Lengua Extranjera del Instituto Cervantes)", assenyala Govern. I també s’ha parlat de la situació creada per l'emergència sanitària de la pandèmia, "així com les mesures dutes a terme durant aquest curs escolar 2021-22 per fer-hi front".


El secretari d’Estat d’Educació d’Espanya, Alejandro Tiana, ha presidit la delegació espanyola on també hi era l'ambaixador d'Espanya al Principat, Àngel Ros. 
Etiquetes
  • #3 Titulacions
    (26/01/22 19:10)

    El més irònic és que per accedir a certs llocs de treball públics (ex. docent universitari) et demanen una titulació (màsters, doctorats) que ni s'ofereix a Andorra, ni és fàcilment homologable... Bastant lamentable, així van que no troben gent (no ajuda la misèria de salaris oferts, però aquest és un altre tema...)

    Respondre
  • #2 Que
    (25/01/22 23:05)

    Es una vergonya!

    Respondre
  • #1 Enric
    (25/01/22 20:30)

    Any 2022 i encara estem aixi sense tindre el reconeixement i l'homologació de titulacions!! Pero a que s'han dedicat tots aquets anys els diferents governs d'aquest pais?

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts