Ciberseguretat

AuronPlay amenaça amb denunciar els hackers que han provocat els atacs

Afirma que ja sap qui ha sigut el causant

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El youtuber Auron Play amenaça amb denunciar els hackers que han provocat atacs informàtics contra la companyia de telecomuniacions. En un vídeo en directe el youtuber ha explicat que ja sap qui ha sigut el causant dels atacs, i afirma que "té molta informació contrastada" degut a la gran audiència que té. En el vídeo afirma que amb les dades que ha pogut recollir "ell i els seus companys posaran una denúncia col·lectiva junt amb Andorra Telecom".

Els atacs van arrfibar divendres i dissabte a la nit, i ahir al vespre i aquest matí es van repetir de forma intermitent. Les ofensives van aparèixer quan els streamers tenien pensat fer directes. AuronPlay ha reconegut al vídeo "que jo ahir no pogués fer stream m'ha provocat grans pèrdues".

Per una altra banda, l'atac informàtic també ha fet ressò entre els streamers espanyols. L'influencer Ibai Llanos ha comentat a un dels seus directes que "és el que hi ha al viure a Andorra, al estar tot monopolitzar per una mateixa companyia". Tot i així, s'ha pres l'atac als seus companys residents al principat amb humor.

Vídeo de "Shur en Directo" sobre el vídeo d'AuronPlay

tracking